dwerggeitenstaldepijpjes.nl
website over de dwerggeitenhobby van Sil Dekker uit De Knipe
Welkom

Van harte welkom op mijn website over dwerggeitenstal de Pijpjes .Kijk gerust eens rond en laat eens een reactie achter.

 

Open show Stuifzand

Afgelopen zaterdag ben ik met 4 dieren naar de openshow in Stuifzand geweest.De camel lammetjes  Jessica en Jose mochten ook weer een keer mee.Jessica behaalde een 1A premie en Jose liep op de 1D plek.Didi deed het weer prima en werd kampioen bij de veteranen weinig concurrentie maar toch prachtig.Femmy liep in de rubriek op de 1B plek maar werd uiteindelijk toch nog reserve kampioen bij de oudere geiten.Ik ben dit jaar heel tevreden met de resultaten.Op naar de volgende stap de dieren weer onder de bok en kijken of ze weer snel drachtig willen worden.